Mit kell tudni a Zöld kakas líceum nevű középiskoláról?
Én nem oda járok, de hivatalosan oda tartozok és ott érettségizek most. Hát nekem az első amit mondtak az ott tanulók, hogy sokat lopják a cuccokat, meg hogy bejönnek beszívva stb. Persze ez az iskola más szemléletű de azért vannak túlzások. Az érettségin az osztály nagy része egy órát nem bírt ki cigi nélkül... :/ Van pár tanár akik engem is tanítanak, ők jófejek, azt nem mondom, hogy tőlük leszel zseni de akinek a megértésre stresszmentességre van szüksége annak jók. Én szeretem őket.
Vannak olyanok akik csak hétvégén járnak, vagy bizonyos hétköznapokon. Rugalmasak, az biztos. Vannak mentorok, akik elvileg személyes kapcsolatban vannak a diákkal, de azt mondják, túl sok gyerek jut egy mentorra.
Ja és nekünk is 19 ezret kell fizetni.
havonta 19ezer?
az nem sok picit?:S
hogyan csinálhatom azt? mármint a csökkentést meg az elhagyás..azzt milyen esetben kérhetem?
tényleg ugyvan amugy hogy ha messzebb lakom joval akkor nem vesznek fel? könnyü oda bekerülni?
Sziasztok, ha érdekel még az iskola, nézzétek meg a honlapunkat, nemrég újult meg, sok infó van fenn kifejezetten az érdeklődők számára: [link]
Minden hozzánk jelentkező először egy beszélgetésen vesz részt, itt mindent megtudhatsz a suli működéséről és talán mi is egy kicsit Rólad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!