Bolondballagást betiltani? Másnál volt ilyen? Egyáltalán Etikus?
Figyelt kérdés
A mi iskolánk nem engedi meg a bolondballagást, és azzal fenyegettek meg, hogy ha bármit is teszünk, az osztályfőnökünk szívja meg, akit mellesleg mindenki kedvel. Más iskolában is van ilyen? Egyáltalán mit lehet ez ellen tenni?2011. ápr. 28. 16:37
1/4 anonim válasza:
Megtartani az iskolán kívül, az igazgatónak meg nem kell tudnia róla. Nem tudhatjuk, miért tiltották be, ennyi információ alapján nem lehet ítélkezni.
2/4 anonim válasza:
Nálunk sem lehetett, mert "nem méltó az intézményhez". A srác, aki felemelte ellene a szavát...hát mondjuk úgy, hogy egy évvel később tudott csak érettségizni...Szóval szerintem ne nagyon pörögjetek a témán, úgyse ér annyit.
3/4 anonim válasza:
nálunk a szecskáztatást tiltották be már évekkel ezelőtt.. szerintem azonos kategória. de igen,megtehetik,bármit megtehet az intézményvezető
4/4 anonim válasza:
Nálunk általánosban tiltották meg, de mi ennek ellenére is beöltöztünk. Mikor odajött az osztályfőnök, hogy miért öltöztünk be mégis, akkor csak bájos mosollyal annyit mondtam, hogy "Tanárnő, ez a hétköznapi ruhám..."
Nem szólt semmit, és nem is lett semmi következménye a dolognak. De valóban azt tudom javasolni, hogy inkább iskolán kívül tartsátok meg a bolondballagást. Nehogy a végén te szívj emiatt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!