Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SZTE-n milyen kemény egy...

SZTE-n milyen kemény egy matek szak/ill. minor?

Figyelt kérdés

lassan fel kell vennem egy másik szakot hogy tanár legyek. matekra gondoltam. 75%-os lett az érettségim 2 éve, szerintem külön korrepetálásra is szükségem lenne...

ti mit gondoltok? érdemes belevágnom?

2011. ápr. 26. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Középszinten 75 százalékos? Hát, az azért kicsit necces. Sokkal nehezebb az egyetemi anyag, mint a másodfokú egyenlet megoldóképletével bűvészkedni.

De a legegyszerűbb az lenne, ha keresnél valakit, aki már csinálja a minort és vele megnéznéd, hogy milyenek is a követelmények.

2011. ápr. 26. 14:36
 2/2 A kérdező kommentje:
igen eléggé elcsesztem,utólag már beláttam milyen nagy hibákat vétettem. amúgy végig kedvenc tantárgyam volt,szeretem is nagyon,csak félek sokat felejtettem... sajna nem ismerek senki TTIK-sat mivel én most JGYPK-n vagyok,csak a másik szak miatt járnék át...
2011. ápr. 26. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!