Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ebben a videóban miért nevezik...

Ebben a videóban miért nevezik meg a bme-t egyre inkább süllyedő egyetemnek?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=L-dxRhmTJvk

Milyen adatok, történetek, tényezők alapján alakul róla ez a kép? (nem járok oda, de oda készülök)

2011. ápr. 21. 15:43
1 2
 1/11 a_maestro_főnök ***** válasza:

[ha jól tudom] (nem biztos) a CH épület a talaj miatt elkezdett süllyedni pár éve. (pisai ferde torony esete XD) láttam képet is, hogy nem lehetett bemenni, vagy mi, nem emlékszem már..

de már sikerült megállítani a süllyedést, nem ???

(nem ott tanulok [még XD] de azért ezt tudni kéne :))

2011. ápr. 21. 15:55
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát én még soha életemben nem hallottam ezt senkitől róla, szóval nem tudom honnan tudhattam volna.

De ez így teljesen más értelmezés, azt hittem hogy a színvonalára értik, vagy hogy egyre gyengébb az oktatás, vagy piálósak a hallgatók, sok a lógás stbstb. :D

amúgy ha már műveltségnél tartunk, szerintem inkább ezeket kéne tudni a bme-s srácoknak xD

http://www.youtube.com/watch?v=s233IA1f2L4

http://www.youtube.com/watch?v=Q9bfhPmwbYM

2011. ápr. 21. 16:08
 3/11 a_maestro_főnök ***** válasza:

:)

ezeket már láttam. XD elte-s egytemisták azért eléggé gázak.

a közgázasokról ne is beszéljünk.

XDXD

megkérdezhetem hogy pontosan mit szeretnél tanulni bme-n ? :)

2011. ápr. 21. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Azért hívják süllyedő egyetemnek, mert a vegyészek alatt a metró miatt megsüllyedt az épület XD
2011. ápr. 21. 17:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem még 2 évem van (13-osként végzek) szal nem valószínű, hogy valaha találkoznánk ott. :) Amúgy még eldől, attól függ, hány pontot szerzek be :D Informatika, matek emelt, ezekből lesz valószínű duplázós. ha jól értelmeztem ekkor lehetek szar töriből meg magyarból :D
2011. ápr. 21. 17:54
 6/11 a_maestro_főnök ***** válasza:

hát annyira nem lehetnek szarok azok sem -.-"

ezaz amii engem dühít -.-"

én építészetre akartam menni sokáig, de kezd elmenni a kedvem mire odakerülök hogy válasszak, nembiztos hogy megjelölöm de annyira erre készültem már 4 éves korom óta, nagyon fájna a szívem ha nem bme-n végeznék...

2011. ápr. 21. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:

"hát annyira nem lehetnek szarok azok sem"

De, pont ez a duplázás lényege!

És igen, azért süllyedő, mert a CH süllyed. Repedeznek a falak, omlik a homlokzat, az ajtót az alagsorban nem lehet becsukni, sok hely le van zárva, mert életveszélyes, stb. Sajnos ez van, ez is a nagyszerű 4-es metró hozadéka. Én oda járok, vegyészmérnöknek tanulok. Ha nem oda készülsz, csak ZH-kat fogsz írni ebben az épületben, a CHMAX-ot elég gyakran használják erre a célra :)

2011. ápr. 21. 22:11
 8/11 A kérdező kommentje:

"De, pont ez a duplázás lényege! "

Pfú ember, min mentem át XD

hát ha töriből egy 4-es el kell érnem ÉRETtségin én behalok :D

nem azért mert annyira utálom az anyagot csak a fejemnek sebészetileg tiltott az ilyenek túladagolása :D (szóval úgyis elfelejtem a nagyrészét 1-2 hónapra rá)

A kalkulátor szerint is úgy van, hogy duplázásnál tantárgyak helyett csak azt a kettőt nézi, és úgy tekinti, mintha olyan lennék többiből is. bár ugyanakkor mással már nem lehet beavatkozni (pl nyelvvizsga) mert valahogy értelmetlennek látja (?)

2011. ápr. 21. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
A kalkulátor sok szempontból rossz, nem mindig ad ki helyes eredményt, valamit nem számol, valamit igen, stb., de a duplázás attól még létezik, én is úgy kerültem be a BME-re.
2011. ápr. 21. 22:41
 10/11 a_maestro_főnök ***** válasza:
nekem is a duplázás lesz az utolsó esélyem :O
2011. ápr. 21. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!