Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen a diplomához két...

Egyetemen a diplomához két nyelvvizsga kell, vagy elég egy is? (fogorvosi)

Figyelt kérdés
Szóval még van 2 évem az érettségiig, de szeretném tudni, hogy kettő kell-e vagy egy? Németből sajnos nem vagyok olyan jó:(
2011. ápr. 21. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:

9. Idegennyelv-ismeret követelményei:

Egy középfokú C típusú államilag elismert nyelvvizsga (angol, német, francia, spanyol vagy orosz nyelvből) vagy azzal egyenértékű érettségi bizonyítvány, illetve oklevél.

forrás: [link]

2011. ápr. 21. 17:27
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! még egy kérdésem lenne: az, hogy azzal egyenértékű érettségi, az a középfokú nyelvvizsgánál az emelt szintű érettségi? (ment a zöld kéz :)
2011. ápr. 21. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen,én legalábbis úgy tudom.Illetve az emelt érettségin egy bizonyos százalék elérése után ér középfokú nyelvvizsgát.
2011. ápr. 21. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, 60%-tól az emelt nyelvi érettségi államilag elismert nyelvvizsgával egyenértékű. Nekem is olyanom van.
2011. ápr. 21. 22:13
 5/8 A kérdező kommentje:

és az emelt érettségi nehezebb mint a középfokú nyelvvizsga?:)

és köszönöm a válaszokat!:)

2011. ápr. 21. 23:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,egy középfokú nyelvvizsga kevésbé nehéz.Én legalábbis ezt hallottam.
2011. ápr. 22. 16:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy segítettél, ment a zöld kéz ;)
2011. ápr. 23. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem. én csináltam emelt érettségit és középfokú nyelvvizsgát is. a nyelvvizsga 60%tól 2es,ami már egy 5ös az érettségin. de szerintem az érettségi könnyebb,még emelten is :)
2011. ápr. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!