Mit tegyek? Jövőre leszek 8. os, így felvételiznem is kell. 13/L
sok ember tehetséges mégsem lesz belőle színész
van még 1 éved meg fog még változni a véleményed
nálunk is volt valaki aki színész akart lenni most meg biológiára ment
köszi a válaszokat (:
én ha nem színész leszek, akkor biológus :)
ne add fel a dolgot akkor se ha most nem mehetsz még
járj veszprémi középsuliba és majd 18 évesen felvételizel színiakadémiára vagy nem tom hova
de addig is elmehetsz egy egy válogatásra, hátha felfedeznek ;)
Tudom, hogy mit érzel én is 8.-os leszek és szinész akarok ne törőggy azokkal akik le akarnak róla beszélni de még biosz szak.???!!! b.-?!?? Attól függ hol akarsz színész lenni én Amerikában (és beleőrülök, de nagy mázlijuk van a 13-14 éves Amerikai színészeknek ....).
Ha magyar színész akarsz lenni gyerekjáték lesz de jobb ha Amerikában akarsz én épp ezen vok és ez a vágyam épp:
Én egy kisgimibe járok:= 5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,-ig tart és az a tervem hogy most angolból hajtok mint a szemét gimibe úgy 2-évre ki akarok menni Amerikába (most jelentkeztem suliba színjátszó körbe) És ott is azalatt a két év alatt jelentkezek valami komolyabb színjátszóba és ha mázlim van lesz belöle vmi de félek, hogy pofára esek...K.-ra elegem van , hogy azért nem lehetek Amerikában színész mert magyar vagyok??!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!