Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor válaszolnak a kérelmemre?

Mikor válaszolnak a kérelmemre?

Figyelt kérdés
Még március 25-én adtam fel postán az Oktatási Hivatalnak, de ezidáig nem érkezett válasz. Írjak nekik, vagy még várjak vele?
2011. ápr. 21. 12:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ezek szerint igen!
2011. máj. 15. 22:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Huh, az nagyon jó! Legalábbis én is most jutottam arra a következtetésre, hogy azért nem árt egy költségtérítéses megjelölése. Azért még szerintem holnap telefonálok egyet, hogy biztos, ami biztos legyen. Ha gondolod, utána leírom, hogy mit mondtak. Jah, és köszönöm a gyors választ! :)
2011. máj. 15. 22:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Felhívtam, de azt mondták, hogy az már nem lehetséges, hogy költségtérítéseset is megjelöljek, csak a meglévő sorrendemen módosíthatok.
2011. máj. 16. 13:14
 14/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :(
2011. máj. 16. 15:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Köszi és az infókat is! :)
2011. máj. 16. 17:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Nincs mit, máskor is! :)
2011. máj. 17. 14:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Tegnap azért én is írtam a felvinek és ezt írták: "Kérem, nyújtson be egy aláírt kérelmet, melyben megjelöli a képzés másik finanszírozási formáját, és a jelentkezési helyek sorrendjét." Kedves kérdező neked is ezt írták? :) akkor ezek szerint még lehetséges? És te a kérvényt a felvi honlapról töltötted le vagy máshonnan?
2011. máj. 17. 16:03
 18/20 A kérdező kommentje:

Nekem ezt írták:

"Ha a jelentkezéskor megjelölt szak költséges párját szeretné felvenni, akkor postai úton beküldhet egy szabadon megfogalmazott kérelmet az Oktatási Hivatal 1380 Budapest, Pf. 1190 postacímre.

A kérelemben szerepeljenek személyes adatai, hogy a jelentkezése beazonosítható legyen."

Nem, a kérelmet szabadon fogalmaztam meg. Ha akarod segíthetek, írj privát emailt. :)

2011. máj. 17. 23:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, hogy miért, de nem tudok neked privát e-mailt írni, lehet, hogy nincs nálad beállítva. Köszönöm az eddigi segítségedet és akkor még kérném a kérelemben is a segítségedet. :)
2011. máj. 18. 10:42
 20/20 A kérdező kommentje:
Írtam privátot. :)
2011. máj. 18. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!