Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kit vettek fel a GUNDELBA?

Kit vettek fel a GUNDELBA?

Figyelt kérdés
német szakra?
2011. ápr. 20. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
most néztem meg, engem nem... :(
2011. ápr. 20. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Német szak nincs. Németes ifos osztály vagy német előkészítős van csak!
2011. ápr. 22. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

IFO- németes, nyelvi előkészítő - angolos.

én már 1 éve ide járok, német nyelvis vagyok :)

2011. ápr. 23. 19:15
 4/5 anonim válasza:
és milyen a 01 -es milyen tantárgyak vannak milyenek a tanárok??
2011. ápr. 26. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:

01es az idegenforgalmi... velük én annyira nem vagyok jóban, de tudom, hogy van infó, irodalom, nyelvtan, elvileg művészettörténet (de lehet, hogy ez csak rémisztgetés), 18 óra nyelv, gépírás, info, matek, (ezek tuti, ugye a MT-n kívül) ja, meg elvileg ugye töri

a tanárok nagyjából jófejek, van néhány p*raszt, de alapvetően, ha te nem szórakozol velük, ő se veled.

én ugye 02-esre járok, ott van heti 15 nyelv, infó, tesi, matek, gazdasági-környezetismeret, kommunikáció, nyelvtan (irodalom itt nincs) ennyi. ez felosztva heti 30 órában

a sulit én nagyon szeretem, sok szünet, meg amúgy is okés :) most például holnaptól suli, de úgy, hogy hnap teljes van, csütörtökön rövidített órák, pénteken pedig ballagás, így akik nem szervezik, azoknak rövidített órák, akik szervezik, azoknak max az első 2 óra lesz megtartva :) sok a sulis progi is (versenyek, sportnap, egészségnap, stb :))

2011. ápr. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!