Debreceniek! Szerintetek mennyi esélyem van a TÁG bio-kémia szakára protekció nélül? (
van egy négy évfolyamos tagozat, ahova 32 főt vesznek fel ott a hetven valahanyadik vagyok. az öt évfolyamost jelöltem még be, ahova kb 15 főt ... fel, ott negyven valahanyadik vagyok...végülis lesz egy kis protkóm á de nem olyan biztos....amúgy elég igazságtalannak tartom ezt a protekcios sza rságot, mert mi van azzal aki 5 ös tanuló, szorgalmas diák de az írásbeli egy kicsit besűlt mrt mondjuk a szülei pot veszekedtek stb., na mindegy, nagyon remélem hogy összejön ez a tág, mert fu én már vagy 4 éve döntöttem el,..ja és még annyi hogy a kémia szóbel sem lett a legjobb, de én legalább az összes témakőrt megtanultam, míg a többiek meg ilyenekt mondtak hogy ,,jaj hát mi még nem tartunk itt órán", nekünk meg egész évben nem volt tanárunk :S
bocsi ha értelmetlen lett a szöveg:S
már valamelyik iskolában fent vannak,hogy azon a szakon hanyadik gyereket vették fel utoljára:D szóval lehet bent vagy.Remélem sikerül:) Megérdemled ha ennyire készültél rá és ennyire akarod.Lassan kapnunk kell majd levelet is (április 27.-éig),hogy melyik iskolába vettek fel:D
Én már bent vagyok az Adyba:p
Sok sikert:D
Nem tudod mikor rakják fel?
én is ide jelentkeztem ,csak én előrébb vagyok
én se kaptam még
én az Adyban vagyok bent:)
minden nap meg kell nézni a honlapjukon,hogy rajta van-e a végleges.
pl: 01-es kódú szak: 45.
(tehát a 45.embert vették fel)
csak egy példa volt!
Ady-ba akit felvettek...melyik szakra?
*bocsi
ha rám gondoltál akkor felvettek de nem oda megyek:D
amúgy NYEK angol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!