Ha félévkor 3 négyesem volt, és év végén kb 6-7 akkor még felvesznek a gimibe?
Figyelt kérdés
Tehát, mennyi a max. amit ronthatok és még felvesznek?
Az én esetemben felvesznek akkor is?
Mert már most felvettek, csak hallottam ha rontunk nem biztos, hogy júniban, elfogadják..:/
2011. ápr. 20. 12:49
1/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyire erős a mezőny, de a négyes nevében is benne van, hogy "jó". Az jó jegy. Ha nem zseniképzőbe jelentkeztél, akkor fel kell, hogy vegyenek (feltéve ha a három négyest nem úgy érted, hogy három négyesed volt a sok kettes mellett ;)))) )
2/4 A kérdező kommentje:
a többi ötös volt:))
Hát a Teleki Blanka Közgazdasági Középiskola és Gimnáziumba megyek:)
2011. ápr. 20. 13:03
3/4 anonim válasza:
Nyugi persze, szerintem ezt csak úgy mondják hogy ha ront az ember nem veszik fel, tök hülyeség. Kivéve ha mondjuk megbukik valamiből, akkor el tudom képzelni! De hogy a kutya nem fog szerintem beiratkozásnál utánna nézni, gondolj bele ha mondjuk indul 5-6 osztály akkor az kb 200 tanuló, és hát tuti hogy nem elemezgetik a kétszáz embernek az átlagait hogy mennnyit romlott :-))
Majd az egyetemnél, na ott izgulhatsz!!
4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van:))
Köszönöm :)♥
2011. ápr. 20. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!