Milyen az esti tagozatú iskola? Ha vki jár, v járt már ilyenbe, az megosztaná velem, h milyen?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 13:41
1/2 anonim válasza:
én estis gimibe végeztem két éve. mit szeretnél tudni?
heti 2szer volt tanítás fél 2től kb 8ig. ugyanúgy dolgozatokat kellett írni, mint a nappalisoknak és ugyanúgy minden tantárgyat tanultunk, mint ők. fizika, kémia, még filozófia meg társadalom ismeret is volt...
szerintem nagyon könnyű volt az egész, a tanárok mindenre magasról szartak, ha dogákba elérted legalább a ketteset, akkor át is voltál engedve. én pl biológiára egész évbe 2szer mentem be, csak dolgozatokat írni...
19-45 év között voltak diákok, de az átlagéletkor olyan 30 körül volt. most kb ennyi jut eszembe.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Dolgozatokat csak akkor írtatok, amikor bejelentették?Volt olyan, h feleltetek?
2011. ápr. 20. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!