A pécsi egyetem vagy a szegedi egyetem a jobb?
Bölcsésztudományi kar /anglisztika, germanisztika, történelem, kommunikáció/
Orvostudományi kar
Állam és jogtudományi kar
Természettudományi kar /biológia, földrajz, kémia/
tekintetében melyik a jobb?
Köszi a válaszokat!
Én is ebben a dilemmában vagyok, csak szociológia vagy társadalmi tanulmányok szakra mennék.
Érdekelnének további válaszok nem csak az oktatás színvonalát nézve, hanem más szempontokból is pl.: melyik város jobb, milyen ott az élet, bulik, kolesz, közösség stb....
Utolsónak: elég szűk látókörű lehetsz ha a lövöldözésből indulsz ki...gondolom az egyetlen hírműsor amit követsz az a Tények...
Egy iskolát sem lehet az alapján rangsorolni, mert kevesebbet hallunk róla a TV-ben,minden iskolának vannak értékei,minden kar és minden szak teljesen más, mindenki azt mondja amit átélt.
A rangsorokat meg totál hülyeségnek tartom, a statisztika módszertanát és ismérveit,mintáit úgy lehet változtatni ahogy az elemzőnek kedve van. Vagyis nézőpont kérdése milyen tényezőket vizsgálnak és ez alapján következtetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!