Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért nőtt meg az érdeklődés...

Miért nőtt meg az érdeklődés pl. a ZMNE iránt?

Figyelt kérdés

Én ennek nagyon örülök, hogy egyre több kérdést olvasok ilyen témában, viszont érdekel, miért nőtt meg az érdeklődés.

Válaszokat köszi!

2011. ápr. 11. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

1) Az, hogy egyre több kérdést olvasol, még nem biztosan jelenti azt, hogy tényleg egyre több kérdés is van. Lehet, hogy csak te olvasol el közülük egyre többet.

2) Ha tényleg egyre több a kérdés, az még nem jelenti azt, hogy egyre nagyobb az érdeklődés. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy idetalált egy maréknyi ZMNE iránt érdeklődő.

3) Ha tényleg nagyobb az érdeklődés, annak okát az illetőktől kéne megkérdezni. Viszont mindenki csak a saját érdeklődésének az okát tudja megmondani, de azt nem, hogy a régebbi emberek miért NEM érdeklődtek. Tehát az ilyen jellegű kérdésekre nem fogsz korrekt választ kapni közvélemény kutatás által.

2011. ápr. 11. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:
30%
Azért, mert egyre több ember nem akar dolgozni:D
2011. ápr. 12. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez az egyetlen katonai egyetem, és elhelyzekedni egyre nehezebb, viszont a katonaság tuti állás.

Civil szak mostmár jóval kevesebb van, mint volt, s állítólag most még inkább rá akarnak majd hajtani a katonai képzésre - nem tudom, civil szakok iránt mennyire érdeklődnek a kérdezők...

Kérdező, te odajársz? Katonai vagy civil szakra?

2011. ápr. 14. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, de érdekel a honvédelem, meg a nemzetbiztonság :)
2011. ápr. 15. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!