Mi történik, ha év végén megbukok matekból?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy év végén meg fogok bukni, 9.-es vagyok most. Még sosem buktam semmiből, és azért merem remélni, hogy most sem fogok. De egyszerűen képtelen vagyok felfogni a matekot, bármit csinálok, egyszerűen nem értem! A fél osztály kettes mondjuk, de én még azt a szintet se tudom elérni. Mi történik, ha megbukok év végén matekból? Évet kell ismételnem?:S Ez nagy szemétség, mert minden másból átlagos/jó vagyok.2011. ápr. 7. 19:11
1/8 anonim válasza:
Augusztus végén pótvizsgáznod kell, azaz a 9. es anyagból kérdezhetnek akármit. A nyarad elbaszod vele, mert egész végig matekot kell tanulnod. Ha sikerül a pótvizsga akkor átengednek és maradsz a régi osztályodba, ha viszont ott is megbuksz akkor újra 9. es leszel.
Természetesen pótvizsgázni nem kötelező, de ha a saját osztályodba akarsz maradni akkor erősen ajánlott.
2/8 anonim válasza:
Esetleg meg lehet tudni hogy hogy állsz? Mármint eddig milyen jegyeid vannak? Félévkor is megbuktál?
3/8 A kérdező kommentje:
borzasztóan állok, félévkor megkaptam a kettest úgy hogy ilyen jegyeim voltak: 3, 1, 1, 1, 2 de második félévben eddig csak két darab egyesem van, és holnap írunk egy dolgozatot, ami nem tudom, hogyan fog sikerülni.
itthon még úgy-ahogy értem az anyagot, de a dolgozatoknál teljesen elfelejtek mindent!
2011. ápr. 7. 19:42
4/8 anonim válasza:
Ha félévkor meg kaptad a kettest, akkor még van remény! arra kell koncentrálnod hogy több 1 est NE kapj a 2. félévben! Én ilyenkor azt csináltam hogy nem mentem be megírni azt a dolgozatot, és megvártam míg a többiek megírják majd megkérdeztem osztály társaim hogy pontosan mik voltak benne...
5/8 A kérdező kommentje:
aki hiányzik dolgozatnál, nem írhatja meg később, vagy akkor amikor mindenki, vagy soha
2011. ápr. 7. 19:58
7/8 anonim válasza:
Nos, akár kezet is foghatnánk! xD én is borzalmas vagyok matekból, de mondjuk fizikából még rosszabb XD Ne félj segítséget kérni! Anya, apa, haverok, vagy ha mégsem, akkor tanár
8/8 A kérdező kommentje:
anya, apa kizárva, az egész osztály hülye és a tanár egy sëggfej.
2011. ápr. 30. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!