Osztályozó vizsgára küldhet így a tanár?
Figyelt kérdés
Vizsga előtt állok már csak 1 hónapom van az iskolából.Érettségi utáni képzésben veszek részt! A tanár osztályozó vizsgára akar küldeni engem és még kb.10 osztálytársamat! Hozzáteszem, egész tanévben nem adott tananyagot, másik tantárgy jegyeit irkálta be a tantárgy helyére, és még dolgozatot sem íratott....és most benyögte hogy osztályozó...vizsga előtt! Hiányzásokat számolta és azáltal akar mindet elküldeni, mert arra adott jegyet még hogy ki hányszor hiányzott, de hiányzási értesítőt még egyszersem kaptam és ugy hallottam hogyha nemkapok min. 3szor akkor nem buktathat, küldhet sehova sem. Ez most akkor hogyvan?? elküldhet osztályozóra??? Ha igen akkor egyáltalán milyen tananyagbol kell majd neki felelnem??? Szerintetek igazgató mittudna ezzel kezdeni??? A hiányzásaim nem lógás miatt voltak, hanem mert 2 helyen is dolgozom suli mellett!2011. ápr. 6. 17:38
1/3 anonim válasza:
Elvileg ha 30%-nál többet hiányoztál - mindegy miért -, akkor elküldhet, sőt köteles is elküldeni.
De miért nem beszéltél vele az elején, hogy nem tudsz bejárni? Akkor számítottál volna erre, vagy nem írta volna be a hiányzást.
Most már szerintem mindegy, tanulj a vizsgára ezerrel, ami oda kell, nyilván azt kérik osztályozón is.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel a tanárral nem lehetett beszélni, lett neki mondva de nem értette meg, azt mondta vagy ez vagy az...ha dolgozni akarok ne tanuljak mert igy csak másoktol veszem el a lehetőséget....csak hát nemavgyok oan helyzetben h azt megtehessem anyának csak ezzel tudtam segíteni. Persze elmegyek ha osztályozót kell tennem, de nicnsen tananyag amit megtanuljak mert a tanár egész évben nem adott csak élelmiszerismeretet nekem meg bútorismeretből kellene...Ezért nemtudom kinek szoljunk vagy mitcisnáljunk mert oké h osztályozó deha nemkaptunk tananyagot akkor eléggé necces :S.....amit nem tanultunk elvileg abbol nem kérdezhet...de smemitsem tanultunk akkor meg milesz?? xD..ááá felidegesít :S
2011. ápr. 6. 17:46
3/3 anonim válasza:
Van ebben az iskolában igazgató? Mit szól ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!