Hogyan tudok átiratkozni egy másik suliba? Mik a teendők?
Szeretnék átmenni a mostani sulimból.. Mit kell tennem? Honnan tudhatom, hogy átvesznek-e? :O
Most 9.-es vagyok..
Az első az hogy beszélsz a szüleiddel
Együtt elmentek a másik suliba az igazgatóval kell beszélni ( én először felhívtam telefonon )
Ha felvesz ad róla egy papírt amivel visszamész a jelenlegi suliba Ott annak a papírnak a másik oldalát fogják kitölteni és azzal megint vissza kell menni az új suliba és ennyi
és miket néznek a felvételkor? Mit vigyek magammal, ha bemegyünk a suliba? Nagyon parázok az a baj.. Mert a matekom nagyon rossz a suliba.. De eddig mindig IMÁDTAM, és ÉRTETTEM.. most meg semmi.. Második tz-m lesz egyes.. Gazdaságis suliba járok.. És a másik suli is gazdaságis.. És félek, hogy nem vesznek át.. Pedig nagyon átszeretnék menni..
köszönöm szépen.
Hát nekem csak az anyum van.. Apum meghalt 5 hónapja..
Értem.. Akkor azok meglesznek.. Az átiratkozás 10000 ft? :O
Ezt nem is tudtam..
Köszönöm
Sajnálom apudat !
Az átiratkozás 10000 -be került nekünk ami azt jelentette hogy kértek 6000 támogatást 1800 ft volt a tesipóló 1000 ft volt az iskola jelvénye 500 ft sportköri díj és ilyesmi
Természetesen ez iskola függő hogy mire mennyit kér
Az igazgatónő elbeszélgetett velünk kérdezett a lánytól is pár dolgot (mért akar eljönni ,hogy jött ki az osztálytársakkal volt-e barátnője) Nem baj ha izgulsz de határozottan válaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!