Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi van ha nem megyek el...

Mi van ha nem megyek el érettségizni infóból, ha előrehozottat teszek?

Figyelt kérdés

Azt hallottam,hogy nem lesz belőle semmi gubanc. Nem kapok egyest, mert előrehozottnál nem számít. És egyeltalán nem is kötelező érettségiznem belőle később se, ha választok mást.

Igaz ez?

2011. ápr. 1. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, igaz.
2011. ápr. 1. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
hát nem tudom. Szerintem ha már jelentkeztél rá, akkor számítani fog
2011. ápr. 1. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha már jelentkeztél rá, miért nem próbálod meg?

Aztán jövőre elmész valami másból, így nem veszik figyelembe.

2011. ápr. 1. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk az írásbelire/gyakorlatira el kellett menni, aztán aki úgy érezte hogy az borzalmasan sikerült, az nem ment el szóbelizni, így az érettségijét sikertelennek tekintették, és jegyet sem kapott az illető. Egy orvosi igazolás elég ahhoz, hogy igazolni tudd hivatalosan miért nem jelentél meg szóbelin. Persze nálunk nyilván a tanárok tanácsolták ezt, az orvosok pedig jófejek, és megértőek, így megoldható :)
2011. ápr. 1. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos igaz. Mindenesetre nekem ciki lenne, de persze mindenkinek más a hozzáállása.
2011. ápr. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!