Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 370-380 közötti pontértékkel...

370-380 közötti pontértékkel van esélyem bejutni SZTE anglisztikára?

Figyelt kérdés
Idén rakom újra az angol érettségit (emelt), legutóbb 79% lett, ami gyakorlat semmit nem ér a szememben. Az Eszterházy-ra már jártam egy félévet ugyanilyen szakon, oda bejutottam, de az ugye nem olyan népszerű, mint a Szegedi tudományegyetem.
2011. ápr. 1. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha már egyszer bejutottál az Eszerházyra sztem jó nagy hülyeség volt otthagyni már bocs, mivel bárhol végzel de jó vagy abban amit csinálsz akkor nem nagyon nézik, hogy hol végeztél max csak egy két helyen számít a suli, jó abban igazad van hogy jobb és nevesebb az SZTE, de ha már korábban bejutottál egy helyre akkor csak a neve miatt hogy nem olyan népszerű nem kellett volna otthagyni, vagy lehet hogy csak félreolvastam, de most akkor otthagytad, vagy nem?

Amugy a ponthatár mivel nagy egyetemről van szó sztem tuti hogy 400felett lesz, és ugye a jelentkezők számától is függ...

2011. ápr. 1. 12:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Hülye-e vagy?

Anglisztika idén se lesz 400, legutóbb tán 356 volt szinte mindenhol, kivéve az ELTÉ-t. Csak SZTE-re sokkal többen jelentkeznek mint az EKF-re. Lehet, hogy idén 360 lesz, és hiába van pár ponttal több, nem vesznek fel úgyse.

Azért hagytam ott az Eszterházyt, mert külföldön próbáltam szerencsét, de nem jött be a dolog.

2011. ápr. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!