Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik egyetem a legjobb...

Melyik egyetem a legjobb jelen pillanatban Magyarországon?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 10:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem a te fejedet haraptam le, hiszen te nem lehetsz annyira képben, hogy mekkora kiterjedésű is egy ilyen egyetem. Azokét haraptam le, akik ilyenekkel jönnek, és tömik az emberek fejét balgaságokkal.
2011. ápr. 3. 21:31
 12/15 anonim válasza:
erre igy nem lehet választ adni. én a corvinus budai részére járok ami a természettudományos része, és elég jó. a tanárok 90%-a segítőkész és kedves. igaz picit sokat várnak el. csak ajánlani tudom
2011. ápr. 8. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Istenen hagyuk már.

Minden egyetem jó,nah,ne legyetek már ekora sznobok az összes egyetem jó,es nagyábol egyforma.

Viszont abba tényleg igaza van hogy az eltén és a bme vannak olyan szakok amik máshol nem indulnak ennyivel jobbak,amugy meg tök mindegy hova méssz az a lényeg hogy jól érezd magad...

2020. aug. 2. 00:58
 14/15 anonim ***** válasza:

És a legjobb egyetem a Harvert ha meg mérnök akarsz lenni akkor az MTI ,de gondolom ilyen sznob hozzá álásal neketek oda bekerülne nem lenne nehéz.

Szoval azok jó egyetemek én ezt ajalom,az egyiken voltam pár évet ,csak túl drága volt a tandíj ezért elkelet jönöm.:(

2020. aug. 2. 01:01
 15/15 anonim ***** válasza:
*Harvard
2020. aug. 2. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!