Ennyi utazás az egyetemért? (Lent. )
Sziasztok!
Nem biztos még, de nagyon esélyes, hogy pszichológia szakra szeretnék felvételizni az egyetemen. Mivel Csepel melletti külvárosban lakom, pesti iskolákat nézek, vidéki szóba se jöhet, mert túl félénk vagyok koleszosnak. A Károli a legszimpatikusabb számomra, állítólag a legjobb. Másik lehetőségem az ELTE, aminek ez a szakja a legrosszabb, és nem akarok rossz suliba járni, az ELTÉ-t amúgy is csak a neve tartja már fönt. (Ezen már sokakkal vitatkoztam, induljunk ki ebből a meggyőződésből, akkor is, ha eltérő véleményen vagytok.)
Útvonaltervezőbe beírtam: A Károlira több mint 2 és fél óra az út csak oda. Ez szerintem elég hosszú, de hát mit csináljak? (Pszichológiából csak a nappali képzés éri meg szerintem.)
A kérdés a következő: ti vállalnátok a hosszú utat az általatok legjobbnak tartott egyetemre naponta, vagy mennétek inkább az általatok legrosszabbra minősítettbe? (Csak a 2 opció játszik.)
(Szorgalmas vagyok, tanulós, bírom az éjfélig tanulást, de hogy őszinte legyek nem tudom, mennyi az energiám ehhez. Egészségügyi okokból gyakran fáj a lábam, de nagyon szeretnék oda járni.)
Köszi mindenkinek!
Több, mint 2 és félóra az rengeteg csak oda...
Ha ki tudod fizetni a(z) kolit/albit érdemesebb lenne költözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!