Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ennyi utazás az egyetemért?...

Ennyi utazás az egyetemért? (Lent. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem biztos még, de nagyon esélyes, hogy pszichológia szakra szeretnék felvételizni az egyetemen. Mivel Csepel melletti külvárosban lakom, pesti iskolákat nézek, vidéki szóba se jöhet, mert túl félénk vagyok koleszosnak. A Károli a legszimpatikusabb számomra, állítólag a legjobb. Másik lehetőségem az ELTE, aminek ez a szakja a legrosszabb, és nem akarok rossz suliba járni, az ELTÉ-t amúgy is csak a neve tartja már fönt. (Ezen már sokakkal vitatkoztam, induljunk ki ebből a meggyőződésből, akkor is, ha eltérő véleményen vagytok.)

Útvonaltervezőbe beírtam: A Károlira több mint 2 és fél óra az út csak oda. Ez szerintem elég hosszú, de hát mit csináljak? (Pszichológiából csak a nappali képzés éri meg szerintem.)

A kérdés a következő: ti vállalnátok a hosszú utat az általatok legjobbnak tartott egyetemre naponta, vagy mennétek inkább az általatok legrosszabbra minősítettbe? (Csak a 2 opció játszik.)

(Szorgalmas vagyok, tanulós, bírom az éjfélig tanulást, de hogy őszinte legyek nem tudom, mennyi az energiám ehhez. Egészségügyi okokból gyakran fáj a lábam, de nagyon szeretnék oda járni.)

Köszi mindenkinek!

2011. márc. 30. 16:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
meggondolom
2011. márc. 30. 23:48
 12/14 anonim válasza:
megéri... én minden reggel ötkor kelek, és este fél 6 kor érek haza.
2011. márc. 31. 13:56
 13/14 anonim válasza:

Több, mint 2 és félóra az rengeteg csak oda...

Ha ki tudod fizetni a(z) kolit/albit érdemesebb lenne költözni...

2011. ápr. 2. 22:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Most már albérleten gondolkodom. Egyre inkább afelé hajlok. Onnan is lehet, kell majd utazni, de de jóval kevesebbet. Köszi azért minden választ.
2011. ápr. 2. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!