Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan készüljek az informatik...

Hogyan készüljek az informatika érettségire? 11-es diák.

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 16:03
 1/9 anonim válasza:
9%
pont úgy ahogy eddig az infó órákon tetted... háh nem figyeltél? sz*pás...
2011. márc. 16. 16:09
 2/9 A kérdező kommentje:

Tavaly óta nincs informatika óránk. És képzeld, figyeltem. Az érdekel, hogy magamtól miként tudok ismét "felkészülni", átnézni az anyagot.

Ó és: attól, hogy bunkóskodsz, még nem leszel menőbb, sokkal inkább az értelmiségi szintedet mutatod meg, ami a 0-a alatt van. :):)

2011. márc. 16. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:

én igaz nem érretségizek még belőle / de infp szakos vagyok/

Szerintem szedje régebbi feladatsorokat...

office is van benne ha jol tudom azt gyakorold be

tételeket...

am. ha rendesen gyakorologatod meg tanulsz akkor nem lesz semmi kül.

igaz én info szakon vagyok most 10.es de mult orán hozott be a tan. feladatsort párévvel ezelőttit és az nekem ilyen 5 max 10 perces volt és teljesen jo volt

2011. márc. 16. 16:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. márc. 16. 16:25
 5/9 anonim válasza:
melyik suliba jársz? ha a neumann-ba akkor segítek személyesen :D ha csaj vagy:D
2011. márc. 16. 16:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok és nem oda járok. :)
2011. márc. 16. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Írjál nekem privit, adok tanácsot.
2011. márc. 16. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Ennyire már nem érdekel? :-)
2011. márc. 17. 20:19
 9/9 anonim válasza:
én 10.ben tettem előrehozott érettségit, az érettségi az alábbi feladatokból fog állni. egy word, excel, access, powerpoint, és front page programokkal kell dolgozz. legalábbis nekem ez volt. de ha beírod googleba hogy informatika érettségi feladatok, informáltabb leszel:) a szóbeli tételek 22-ből állnak, ezt a tanárod elfogja küldeni
2011. aug. 26. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!