ZMNE fizikai felvételi!?
Figyelt kérdés
Sziasztok tanácsotokat kérném mivel hogy a közeljövőben szeretnék felvételizni az egyetemre és kíváncsi lennék hogy milyen edzés tervel készültetek a fizikai felvételire?2011. márc. 15. 15:56
1/3 anonim válasza:
szia,
én is most készülök, sajnos még csak most álltam neki.
Az én edzéstervem a napi futás, minden egyes nap futok az alkalmasságiig, egy napot sem hagyok ki. Mellé pedig csinálom a 100 fekvő 200felülés programot amit a neten megtalálsz. Csak ajánlani tudom, nagyon hasznos!
A felvételire névsorrendben történik a behívás áprilistól júniusig.
Te is most készülsz? (:
18/L
(: Te is most készülsz?
2/3 anonim válasza:
jaaj..véletlenül 2x írtam le a végét, ne haragudj ((:
3/3 anonim válasza:
Netes edzéstervek fekvőre és felülésre jók. A futás más tészta, függ attól is hogy milyen alkat vagy. Én például nem készültem szinte semmit a futásra és 15 30 körül futottam, ami nem a legjobb,de nekem elég volt. Ami fontos, hogy szabályos légy fekvőnél és felülésnél, illetve futásnál annyi, hogy pszichésen is készülj, nem szabad megállni, folyamatosan fuss, akkor is ha lassan és utolsó kört húzd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!