Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2. Rákóczi Ferenc vagy Bókay...

2. Rákóczi Ferenc vagy Bókay János?

Figyelt kérdés
A két suli között vacilálok, mind2-be felvettek, és azt hiszem megváltoztatom a jelentkezési lapomat. A bókayba a kéttannyelvűs osztályt jelöltem, a Rákócziba pedig az angolos osztályt... Nekem az egészségügy nem jönne jól a Bókayba, de viszon ott kapok felsőfokú nyelvvizsgát és profi angolos lehetek. A Rákócziban pedig tanulhatok közgazdaságot, amivel sokra mehetnék még az életben. Melyiket kéne választanom? Ha valaki ezekbe a sulikba jár kérem mondjon el egy pár dolgot. Én a Rákócziról nem tudok sok dolgot, ezért örülnék ha valaki segíteni :))) Előre is nagyon szépen köszönöm!!! :)
2011. márc. 15. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. :)

Bókay-s vagyok, kéttannyelvűs, most 9.-es. Elég laza volt ez az év. Őszintén, megbántam, hogy ide jöttem, mert sokkal jobb suliba is felvettek volna. Az osztályban van pár jó arc, ezen kívül néhány jó tanár. Viszont van egy pár, akinek nincs tekintélye. Angolból elég sokat fejlődtem, úgyhogy emiatt megérte idejönni.

Ha van valami kérdésed, kérdezz nyugodtan. :)

2011. ápr. 19. 14:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál! Amúgy már a Rákóczit választottam és oda fogok menni, amúgy csak a angol miatt mentem volna ide... meg azért mert 1 nagyon jó barát is oda megy (ő már biztos) és ezért is :) köszönöm szépen :))))
2011. ápr. 21. 09:32
 3/3 anonim ***** válasza:
De nem bántad meg?
2013. márc. 31. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!