Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gimnázium! Lehet esélyem?...

Gimnázium! Lehet esélyem? (ideiglenes rangsor alapján)

Figyelt kérdés

Már van egy ideiglenes rangsor,hogy ki hanyadik!

Elvileg 17et vesznek fel.

Az egyik tagozaton 61. vagyok, a másikon 102.

Sokan mondják, hogy még biztos kifog esni pár gyerek..

Szerintetek lehet esélyem? :\ azon amelyiken 61.vagyok ???

2011. márc. 8. 17:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom. Elég szemétség ez a rendszer így. Miért nem mész szakközépbe, sokkal jobb!?
2011. márc. 8. 17:43
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha 17-et vesznek fel és 61. és 102.vagy, akkor gondolom lehet egy kis túljelentkezés. A túljelentkezős helyeken pedig nem szokták sokan lemondani, tehát szerintem esélytelen.
2011. márc. 8. 17:44
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

"Elég szemétség ez a rendszer így."

Miért?

"Miért nem mész szakközépbe, sokkal jobb!?"

Miben?

2011. márc. 8. 17:45
 4/19 anonim ***** válasza:
Függ attól is, hogy mennyire számít jó sulinak. Egy nagyon erős, jó suliban nem annyira sokan esnek ki, míg egy rosszabban rengetegen kieshetnek, ha sokan megjelölték tartaléknak, akik más sulikba mentek.
2011. márc. 8. 18:05
 5/19 anonim ***** válasza:
21%

17.45

Látom a "válaszodból", hogy teljesen elfogult vagy. Nem fogok veled vitatkozni, a kérdezőnek írtam.

2011. márc. 8. 18:07
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha több középiskola is van a városban, illetve nem a legnépszerűbb tagozatok, akkor esetleg. Tehát egy gyengébb budapesti gimiben eltudnám képzelni, vagy akár itt Miskolcon is. Az általános tagozatok nem szoktak népszerűek lenni, legalábbis nálunk.

Nem tudom, összességében nem látok sok esélyt. :(

2011. márc. 8. 19:04
 7/19 anonim válasza:
100%
Nem hiszem. Én is egy "17 főt veszünk fel" suliba jelentkeztem és jövő szerdán lesz eredmény. De nemhiszem hogy a 61. helyről bejutnál. Ha számolsz előtted 60 ember van. Tegyükfel nagyon jó esetben abból a fele csak 2 helyen jelölte meg akkor kiesik a 30. de még így is 30-31. leszel :(
2011. márc. 8. 19:32
 8/19 A kérdező kommentje:

Miskolci suli ez amiről beszélek...

Nem a legerősebb, de nem a leggyengébb

Hát szerintem sincs sok:\ de háthaa

2011. márc. 8. 20:04
 9/19 anonim ***** válasza:

18:07: Valóban, érvek nélkül nem tudsz vitatkozni. Miért is lennék elfogult? Csupán megkérdeztem, mire alapozod az állításaidat.

(Szerintem még mindig nincs esélyed, de szurkolunk, hátha!)

2011. márc. 8. 20:52
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen :)) (yn)

Majd ha lesz végleges eredmény, megírom!

De persze csak ha érdekel valakit :-)))

2011. márc. 8. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!