Ha 2 éves esti tagozatos OKJ-s képzésre járok, és költözés miatt szeretnék félév végén iskolát váltani, az lehetséges?
Figyelt kérdés
Természetesen ugyanolyan OKJ-s képzésre mennék, csak más városban. Azért szeretném tudni, mert lehetőségem lenne elkezdeni egy ilyen iskolát, de várható, hogy költözni fogok hamarosan (az időpontját egyelőre nem tudom). Szerintetek így lehet iskolát váltani?2011. márc. 8. 15:07
1/2 anonim válasza:
Hát az attól függ...
Nekem sikerült váltanom. De én csak várost és csoportot váltottam, iskolát nem.
Én a Perfektnél tanulok mérlegképes könyvelő szakon. Győrben kezdtem el és most Pesten folytatom.
Szerintem nem csak iskolán belül működik a dolog. Beiratkozáskor kérdezz rá, az a biztos.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2011. ápr. 1. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!