A Zrínyi Miklós Gimnázium zalaegerszeg, bekerülhetek?
Bocsi, nemvettem észre *-*
De lehetőleg komoly válaszokat =)
Az ideiglenesen megláthathatod igaz-e
de a nagyon jó iskoláknál így szokott lenni
Köszi.
Még várom a válaszokat, lehetőleg Zrínyisek is írjanak.
Na én is zrínyis vagyok, azért írok erre választ. Az is igaz, hogy itt van gazdagok, jó sportolók vagy simán felvettek. Esélyed simán van bekerülni ide, de itt nagyon meg fognak változni a dolgok. Ha ide akarsz jönni, azt csak úgy tedd, ha tényleg ezt akarod. Ha hezitálsz, akkor jobb, ha máshova mész. Bekerülni nem nehéz, de itt bent helytállni már nem olyan könnyű. A követelményszint a magasnál is magasabb, valamint a rólad kapott képen (a tanárok szemében) csak rontani tudsz, javítani nem. Ezt tapasztalatból mondom. Az iskolán kívüli tevékenységed pedig figyelembe se veszik, még akkor se, ha magáért az iskoláért teszel valamit. Erre több esetet is tudnék példaként felhozni, de inkább nem teszem.
Nem akarom elvenni a kedved ettől, de jobb, ha tudod, hogy mire lehet számítani. Ha jó a tanulmányi átlagod és a felvételid, valamint 5év képes vagy lehúzni a taposómalomban, akkor csak rajtad áll, hogy ide akarsz-e jönni. :D
én ugyan nem a Zrínyibe jártam
hanem a Vajdába :D :D
ez a 2 suli emelkedik ki igazán Zala megyében, tanulmányi+ sport eredmények szempontjából is.
kitűnő vagy az nagyon szép de semmire nem mész vele. ez alap dolog,mind2 helyen így gondolják.
az hogy te iskolán kívűl mit csinálsz, az nekik teljesen mindegy, csak ha valami versenyre mész akkor legyél helyezett ((min. első xD)) és tüntessék fel hogy te zrínyis / vajdás vagy
barátnőd igazából nem mond hülyeséget de ezzel semmire nem mész. nekem semmilyen eredméynem nem volt+ gazdag meg végképp nem vagyok. csak írtam egy jó felvételit és bekerültem. ennyi.
neked is csak annyi a dolgod hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból a felvételin aztán meglátjuk mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!