Egy éve kiiratkoztam egyetemről, mégis tartozásom keletkezett, mit csináljak?
Hát ez érdekes... küldd el a sulinak a kijelentkező levél másolatát szerintem.
de mekkora poén lenne, ha bemennél átvenni az indexet, mintha még tényleg nem iratkoztál volna ki, ők meg nem találnák....:D
Biztos, hogy az egyetem kavar valamit, mert írtad a kérdésben, hogy 3 passzív félévre hivatkozva "rúgtak ki", de te meg már jóval előtte kiiratkoztál...
szóval mindenképpen küldd el nekik a kiiratkozós papír másolatát, és írd le ezt nekik, amit a kérdésben írtál.
sok sikert!
Hát én beszarok! Válaszoltak,d e még be akarják rajtam vasalni. :S Szerintetek létezik ilyen, illetve egyáltalán egy év elteltével lehetséges ez, hogy követeljenek rajtam pénzt? Idézem a levélből:
Először is elnézést kérek a sajnálatos félreértésért!
Ön valóban kérte elbocsátását a Karról 2010. 02. 09-én, de
adminisztrációs hiba ez nem került rögzitésre a Neptunban igy, egy
egy évvel később, egy újabb listázás eredménye képpen "ismét
elbocsátásra" került, ami 2011. március 7-én a Kar által rögzitve lett
a Neptun rendszerben.
Önnek a 2009/10. tanév 1. félévére irtak ki (2010.03.19-én) 18.000.-
Ft különeljárási dij tartozást, "30 nem telj.kredit:
TBBE0635-K2,TBBE1064,TBBE2011,TBBG1064,TBBG2001,TBBL2011,TFB..."
indoklással.
Igaz, hogy Ön a kivetéskor már nem volt a Kar hallgatója, de amikorra
a kivetés vonatkozik, 2009/10/1-ben, volt felvett 30 kreditnyi
tárgyfelvétele, melyből semmit sem teljesített.
A különeljárási dijak kivetése minden hallgatót érint, aki az adott
félévben beiratkozott hallgató volt és vett fel tantárgyat. (Mint Ön
is.)
Igy keletkezett az Ön tartozása a Kar felé, melyet kérünk
kiegyenlíteni.
Mit gondoltok, ezt lehetne valahogy támadni? Szerintem ez nagyon aljasság, utólag gondolnak egyet és bevasalják rajtam, pedig ha lett volna tartozásom kiiratkozni sem engedtek volna. Az meg milyen **ség már, hogy utólag írnak ki nekem tételeket tartozásként. Arra hivatkoznak, hogy az még akkora vonatkozott mikor még hallgató voltam, de elég fura hogy velem ezt annak idején kiiratkozásnál nem közölték. Ennyi erővel simán lehetne egy fantom tartozás, az ő rendszerük, azt manipulálnak, amit akarnak! Mit gondoltok, mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!