A pszichológia szak elvégzése nagyon nehéz? Vagy csak bekerülni nehéz?
Szerintem felesleges itt elkezdeni vitázni,meg egymásnak esni,hogy melyik futószalagos...Úgyse attól lesz valakiből jó pszichológus,hogy hova járt...Én személy szerint Szegednek hallottam jó hírét-aminek azért alapja is van.
Egyébként egy alap+mester diplomával tényleg nem sokra lehet számítani(főleg idehaza),egy phd sem árt mellé...persze az is pénz kérdése,mint idehaza minden.
Igaza volt annak is,aki azt írta,hogy az itthoni képzés nem arról szól,mint amiről kellene...hát igen,ez nem csak a pszicho-ra vonatkozik,az én szakom 4(!)éves,de így több mint 2 év után még hozzá nyúlni sem tudnék a géphez,amivel dolgozom majd,holott a lényeget 1 év alatt meg lehetne tanítani...na erről is ennyit.Sok lexikális és FELESLEGES tudást akarnak az ember fejébe önteni-persze ma már rájöttem,hogy ez nem a hallgatókról szól,hanem arról,hogy a sok előadónak legyen munkája meg a költségtérítéses hallgatóktól minél többet tudjanak bezsebelni.Azt hisszük,hogy Mo élen áll,pdig valójában sehol nincs,külföldön nem ez megy,az ottani egyetemek a HASZNOS tudás elsajátításáról szólnak-pedig a tandíj már nem nagyon drágább,mint idehaza...sőt...
bocs a kitérőér,csak azért írtam,hogy senki ne számoljon egy nagy színvonalú képzéssel,a magyar egyetemeket nem nagyon lehet "élvezni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!