Mi a véleményetek az alábbi gimnáziumokról?
Toldy Ferenc Gimnázium
ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola
Eötvös József Gimnázium
Madách Imre Gimnázium
Szent István Gimnázium
Főleg a tanárok, diákok érdekelnek. Milyen a légkör stb.
A statisztikák fent vannak a neten feketén-fehéren, de a légkör, a valóság nincs.
Kérek mindenkit, hogy segítsen a véleményével.
Köszönöm!
Gimnazista vagyok egy vidéki, szintén erős gimnáziumban és családi okok miatt átjelentkeznék bp.-i iskolába. A Fazekasban nincs hely az adott évfolyamon.
Hogy érted, hogy semmit nem érnek?
Mi ez a hülyeség, hogy semmit sem érnek? Meg hogy a Fazekas a legjobb. Persze, csak az embernek nincs élete sem ott.
Eötvös József Gimnázium:
Oda jártam 4 évig, tavaly fejeztem be. Nagyon jól felkészítettek az érettségire, most a BME-re járok (rajtam kívül kb. 30-an jöttek még a BME-re a végzősök közül).
A tanárok többsége jófej, nyilván vannak idióták, de hát hol nincsenek? :D
A légkör viszont nagyon jó, ide nem kockák járnak, mint a Fazekasba.
Sajnos ennél többet most nehezen tudok mondani, ha van konkrét kérdésed, arra tudok válaszolni!
Én Eötvösös vagyok, és nem érzem úgy, hogy egy semmit sem érő suliba járnék. Különösen, hogy jelentkeztem a Fazekasba is (és felvettek, méghozzá elég jó helyen voltam a listán), de az Eötvöst választottam.
A tanárokra teljesen igaz amit előző írt, kifoghatod pont a hülyéket vagy a rosszakat, de úgy összességében jók. Sok program van, a légkör rohadt jó. A diákok meg különbözőek mint mindenhol, találsz ilyet is olyat is. :D
Hányadikos vagy egyébként? És mikor jelentkeznél át?
11. évfolyamon vagyok, mindenhol csak szeptembertől lehet átjelentkezni, mert májusban vannak az átvételi vizsgák.
Lehetőség szerint szeretném újrakezdeni a 11. évet, mert ebben a tanévben rengeteget hiányoztam (több, mint 160 óra eddig) és bizony sok a kiesés. Igaz, az átlagom 4,7, a legrosszabb jegyem 4-es és nem egy könnyű gimibe járok itt vidéken.
Konkrét kérdésem az volna, hogy a szülőknek mennyire kell a zsebükbe nyúlni ahhoz, hogy sikeresen lehessen teljesíteni? A különórák finanszírozására gondolok.
A tanárok mennyire segítőkészek és empatikusak? Gondolom vegyes.
Aki az Eötvösbe járt!
Mikor van vége az utolsó órának és átlagban hány lyukasóra van? (utazás szempontjából lenne fontos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!