Írónak hol lehet tanulni? Megéri ezt a pályát választani?
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 17:17
1/5 anonim 

válasza:

Ezt igazából nem tanítják.
Megéri-e? Majd mikor visszanézel hosszú-hosszú évek múltán, kiderül.
2/5 NanaLinkin válasza:
Konkrétan írónak szerintem nem lehet tanulni.
3/5 anonim 

válasza:

Írónak születni kell. Írsz egy remekművet és elmész a kiadóhoz, hogy szeretnéd publikálni. Ha bejössz akkor egyre több felkérésed lesz.
Persze ez messze nem ilyen egyszerű és emellé még kell egy állás is. Ebből nem lehet megélni, főleg az elején.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem...és köszönöm a válaszokat! Hát én úgy érzem, hogy van hozzá tehetségem, csak gondoltam hogy kell hozzá valami suli pluszba...:-/
2011. febr. 23. 17:53
5/5 SmileyGirl97 válasza:
Szerintem meg lehet tanulni, de csak annak akinek jó ötletei vannak. Ha sokat ír az ember (és ezáltal sokat gyakorol) akkor lehet hogy menni fog. Én is az írói pályán szeretnék elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!