Hol használnak még indexet (leckekönyvet)?
"Sajnos egyáltalán nem felesleges, mivel sok tanár még mindig analfabéta a Neptunhoz, és a titkárnővel iratják be a jegyet, ha egyáltalán az eszükbe jut."
A Neptunba is be tudja írni a titkárnő. Tényleg felesleges, csak a gond van vele, BME-n szerencsére már nincs.
Pécsen ÁOK-n is van. Nagyon vicces, mert félévente ipari mennyiségű sört lehet elpazarolni, a "Légy szíves vidd át az indexem a folyosó egyik végében lévő intézetből a másik végében lévőbe egy sörért, mert én nem tudok most leutazni!" típusú szívességekbe.
A másik nagy poén, amikor elfelejted magaddal vinni vizsgára, vagy nem tudod, mert a másik intézet még ül rajta.
ELTÉ-n van, de pl. BME-n nincs.
(Nem lenne vele baj, ha pl. indexfelvételt normálisan szerveznék meg, korábban, és nem aznap, amikor már kérik a tanárok... És akkor kígyózik a sor a campuson, már TO nyitása előtt egy órával már-már hálózsákban fekve várnak a folyosón az elvetemültebb hallgatók. Nincs vele semmi baj, de BTK-n pl. iszonyatos, ez az ipari mennyiségű könyvecske, ember, ahogy feltorlódik, stb.)
SZTE-ÁOK-n is van (többi karon úgy tudom nincsen).
Lehet bolond vagyok, de én örülök, hogy nálunk még van. Sokkal jobb egy kis fekete könyv, amiben minden benne van, mint az etr kinyomtatva:S
Amolyan emlékféleség:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!