Mi a különbség a némettanár és a német (és utána tanár) szak között?
a némettanár pontok minden sulinál nagyon alacsonyak 50-60 államilag támogatottan (egyáltalán alapból ez hogy lehetséges?),de nem is értem igazából mi ez,azt sem tudtam hogy van ilyen szak. eddig úgy tudtam hogy német szak és utána tanárnak lehet szakosodni,ott 400 pont..
mi a különbség?
ja értem szóval a némettanár az már mesterszak,csak nekem egybe írta az oldalon..
amúgy 3 év német alapszak,diploma után taníthatok ált.sulikban ha egy pedagógia 5 kredites modult megcsinálok. a mesterképzés után mehetnék csak középiskolai tanárnak. ebbe biztos vagyok,tanácsadó mondta :)
nem lenne irreális mivel régebben főiskolán képezték az általános sulis tanárokat,és ott is csak 3 éves volt a képzés..
amúgy most kicsit elbizonytalanodtam hogy tényleg így van-e az új rendszer tavaly óta,és igaz,pár oldalon megtaláltam :)
"nem lenne irreális mivel régebben főiskolán képezték az általános sulis tanárokat,és ott is csak 3 éves volt a képzés.."
- Ahogy régebben is öt és fél éves volt az egyetemi tanárképzés, mégis most problémáznak vele.
"amúgy most kicsit elbizonytalanodtam hogy tényleg így van-e az új rendszer tavaly óta,és igaz,pár oldalon megtaláltam :)"
- És ugye még véletlenül sem akarod belinkelni, hogy tanulhassanak azok, akik máshogy tudják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!