Filmművészeti Egyetemre kiket vesznek fel, ha nem médiás diákot?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, mennyire nehéz bekerülni. Az iskolánkból már kerültek be médiások. Én emelt médiaérettségit fogok tenni, több amatőr filmpályázaton indultam már, van egy szuper tanárom, aki ösztönöz. Akkor miért lehetetlen? Mindenki azt mondja a környezetemben, hogy úgysem sikerül, kevés embert vesznek fel stb. Na de miért ne pont engem vennének fel? Kevés a jó médiaoktatást nyújtó középiskola az országban, és ha én már ezt tanultam, akkor nagyobb esélyem van, mint egy teljesen amatőrnek. Miért lenne lehetetlen?2011. febr. 7. 23:13
1/7 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de azért legyen B-terved. Az unokatesóm itt tanul, nem volt médiás "múltja", és sok médiást nem vettek fel akkor, szóval ez nem garancia. De tény, hogy jó esélyekkel indulsz, csak ne erre építs mindent.
2/7 A kérdező kommentje:
Unokatesóddal nem tudnál összeismertetni?:)
2011. febr. 7. 23:41
3/7 tetro válasza:
azért nagyon nehéz, mert érthetetlen módon javítják a tesztet, amit aztán meg sem nézhetsz. kapsz egy megfelelt vagy nem megfeleltet. van ismerősöm aki mindent tudott a tesztben mégse jutott tovább, van aki oldalakat hagyott ki, mégis mehetett második körre. ezért nehéz... mert a felvételijük egy ugyanolyan nagy káosz, mint az egész iskola
4/7 anonim válasza:
OFF
Ez tipikusan az az eset, amikor a gyermekek naivan azt hiszik, hogy a kommunikáció szak elvégzése után újságírók lesznek. Itt is ez van. A tehetséget nem az iskolában tanítják. Hány híres filmes van, aki az iskolában tanultakból lett tehetséges/elismert. Vegyél egy kamerát és kezd el a szakmát.
on
5/7 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nem vagyok tehetséges? Írtam, hogy több pályázaton indultam, az egyiken különdíjat kaptam. Nem kell rosszindulatúnak lenni, ha nem ismersz. Van kamerám, ha van szabadidőm, rögtön csinálok valami filmet, nem csak álmodozom arról, hogy majd ezzel fogok foglalkozni..
2011. febr. 8. 13:03
6/7 anonim válasza:
Miért ne lenne esélyed? Látom önbizalmad van, akaratod van. Ne tántorítson el senki véleménye. Csináld!! Hajrá! Szurkolok Neked.
7/7 anonim válasza:
szia szia
mi lett veled azóta? sikerült vagy újra megpróbálod idén, vagy mi a helyzet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!