Debreceni református lánykollégium milyen?
Figyelt kérdés
Nagyon kemény? mit lehet csinálni és mit nem?Szigorú?2011. febr. 7. 15:44
1/4 anonim válasza:
Én oda jártam, anno. (Idén lesz a 10 éves érettségi találkozóm). Akkor még elég kemény volt, Semmi smink, hajfestés, térd felett érő szoknya (legalábbis nem nagyon szerették). Két hetente járhattunk haza, fél 5 után nem lehetett elhagyni a koli udvarát, csak különóra miatt. Ma már úgy tudom nincs ilyen szigor, sok refist láttam erős sminkben, sokat mutató ruhákban. Állítólag igazgatóváltás is volt a lánykoliban, meg már nincsenek ott az akkori idős nevelők, akik elég szigorúan vették ezeket a dolgokat.
De én így is nagyon szerettem, szerintem jó koli. Az épület meg különösen is jó, még nincs 15 éves.
Szerintem jó választás
2/4 anonim válasza:
Én is refis voltam, csak fiú, mára már lazult azért, de azért még mindig van aki nem bírja, ez csak rajtad múlik, lehet meg se kottyan, de lehet 2 hét után kiköltözöl, én mindenesetre borzasztóan szerettem a refit.
3/4 anonim válasza:
Megfosztanak minden emberi és állampolgári jogodtól. Semmit nem lehet csinálni. Szigorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!