BME biomérnök vagy Corvinus biomérnök?
Melyiket tudjátok ajánlani a kettő közül?
Tudom, hogy a BME színvonalasabb de nagyon kevesen végzik el.FELVENNÉNEK CORVINUS BSC UTÁN BME MSC-RE?
KÖSZ A VÁLASZOKAT
BME
Nehezebb, na és? Nem láblógatni megyünk az egyetemre, a mérnökszakok sehol sem könnyűek.
Amúgy meg elméletileg felvennének. A BME saját felvételit írat a mesterképzésre jelentkezőkkel az itteni követelmények szerint. Annak a pontszámát veszik figyelemben a felvételi eljárás során.
Tehát ugyanott vagy, ha ide akarsz jönni MScre. Ha itt nem tudtad volna elvégezni a szakot, akkor majd elvérzel a felvételi vizsgán.
Kedves kérdező! Ha az előbbihez hasonló, megértő és kedves emberek közé akarsz menni tanulni, bátran válaszd a bme-t. :)
Amúgy meg csak Az Iskolát minősíti ha msc-re nem vesznek fel amiatt mert corvinus alapod van... ezért bolognai a bolognai.. ugyanazt mindenhol.
A második válaszolónak csak annyit üzennék, hogy én már 3 éve járok a bme-n biomérnökire, és nem tapasztaltam azt, amit írtál. Nálunk elég nagy az összetartás, és segítünk egymásnak. A bolognai rendszer meg ebből a szempontból kamu. Mert ha nem vesznek fel az msc-re, az tényleg azért van, mert nincs meg a kellő tudásod. Erről meg nem a BME tehet.
Az igaz, hogy minden bme-n tanulónak van önérzete, hiszen az ország egyik legpatinásabb intézményébe jár, illetve az elhullási arányt nézve is kézenfekvő, hogy nem egy sétagalopp, de legalább a diplománk is érni fog valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!