Mi a véleményetek a Vetési Albert gimnáziumról? (Veszprém)
Köszi a válaszodat!
És szerintetek melyik suliba érdemesebb menni?Almádi kéttan nyelvűbe vagy a Vetésibe?Nem tudom eldönteni. :S
Én a Kéttannyelvűbe (DLSB) jártam, szerintem, mint gimnáziumok a Lovassy és a DLSB nagyjából egy súlycsoportban vannak, a Lovassy reálban erős a DLSB humánban. A Vetési viszont mindkettővel szemben alul marad.
Ha azon gondolkodsz, hogy a Vetési angolra, vagy Almádiba menj a válasz egyértelműen Almádi, ráadásul Almádiban a német nyelvoktatás is nagyon jó. A Vetési SZERINTEM csak abban az esetbenben éri meg, ha a biosz, vagy a francia tagozatát választod.
Hát akkor, azt döntsd el, hogy angolt, vagy franciát szeretnél e tanulni. Angolul középszinten szerintem mindenkinek tudnia kell manapság, még egy szobafestőnek is. Angol nyelvtudással kitárul előtted a világ. A francia ezzel szemben specifikusabb, inkább a diplomata jelölteknek éri meg franciát tanulni.
Ha még nem tudod pontosan, hogy mi szeretnél lenni, akkor válaszd az angolt. Ha diplomáciai terveket szövögetsz, vagy Franciaországban szeretnél élni, akkor válaszd a franciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!