Veletek volt már olyan dolog, hogy valamihez csak pár pont vagy pár százalék kellett?
Töri érettségi szóbelijén 1,5 pontot kellett volna megadnia a tanárnak, hogy meglegyen az 5-ösöm. Rosszul éreztem magam, de tudtam hogy jogos volt a levonás, így beletörődtem. Utána a tanár is megjegyezte hogy sajnálja, de hát ez van. Nem haragszom rá sem, végül is rövidebb nem lettem, és nem is olyan irányba tanulok tovább, ahol számítana! :)
Amúgy két olyan csoporttársam is van akik 1 ponttal maradtak le az állami képzésről, fellebbeztek de nem mentek vele semmire, jelenleg költségesen vannak bent mindketten.
Köszi a válaszokat!:D
22:27: Szép eredmény azért az végülis jó matekos lehetsz!;)
00:05: És ezt leszámítva téged felvettek ahová szeretted volna?:)Szegény csoporttársaid nállam is volt egy csaj akinek 1 pont kellett volna Orvosira, de nem vették fel így elment fodrásznak...:/
08:50: Gondolom milyen rossz lehetett hallani.:|
09:02: Uhhh de durva...:|
10:30: Úgy látszik akkor a sors azt akarta!;)És valszeg a sors a párkapcsolatodban is újítást akart!;)
Utolsó: miért hagytad volna ott a gazdaságit?
Nekem nyelvvizsga volt, hogy tudtam, hogy vagy meglesz vagy pont nem. Aztán asszem 2 pont kellett volna a szóbelihez.
(angol középfok)
De hogy legyen pozitív élmény is: angol felsőfok szóbeli pont 60%-ra lett meg, német középfok szóbeli meg +1 ponttal.
:-)
11:12 Nekem is az a gond, hogy egy betűt felcseréltem P hellyett B-t írtam, de nem tudom mért pedig normálisan megtnaultam...tök véletlen volt.Azonkívűl a többi feladat jó volt, de mivel az első feladat volt a beugró ezért felejthettem a jegyet.:/
17:59 Van sok mérnök ismerősőm szerethető szak.:)Örülök, hogy jól alakult.;)
18:09 Íjj 2 pont az is kemény.:/ A pozitívhoz meg grat szép eredmény!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!