Ha igazolást íratok, azt az osztályfőnöknek vagy a szaktanárnak mutassam meg? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Csak mert nem olyan óra, ami mindenkinek van. Benne van a tanmenetben elvileg, meg ,,hivatalos", de 8. órában van, és nekem elmarad holnap az utolsó 2 órám, szóval nem fogok ott várni.
Ilyen esetben is simán elég ha az ofőnek megmutatom a kikérőt?
Bocsi ha hülye kérdés de tényleg nem tudom, nem akarok beégni.... :D
12/F.
2011. jan. 24. 15:37
1/2 anonim válasza:
Első körben ofő, majd keresd meg a szaktanárt a tanáriban (nem kell az adott óráig várni), és próbálj szólni neki is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, így fogok tenni.
Már csak valami jó indokot kéne kitalálni, mert hogy családi okokra hivatkozva nem megyek az jól mutat az ellenőrzőben, de ha megkérdezik, akkor meg nem tudom mit kéne hazudnom... :P
Tök felesleges óra amúgy is, és nem fogok rá órákat várni. Köszi még egyszer.
2011. jan. 24. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!