A kecskeméti ÁFEOSZ-ba szeretnék jelentkezni. Kecskemétiek! Van esélyem?
Szia! Én is német kéttannyelvűre akarok menni az ÁFEOSZ-ba.Te voltál a nyíltapon? Én voltam, de sajnos nem sokat láttam belőle, mert iszonyat nagy volt a tömeg és inkább eljöttünk..:S
Te mennyire ismered az iskolát? Tudsz esetleg nekem egy kis felvilágosítást adni arról, hogy milyen az iskola, a tanárok, a diákok, stb.? köszi előre is:)
én angolra szeretnék menni :) nekem a szóbeli nélkül megvan 64 pont, de félek hogy nem vesznek fel, mert angolra többen jelentkeznek :S
igazából én németet és angolt is tanulok
*első kérdező :D
hú hát ennek nagyon örülök :) én is sok jót hallottam már róla, de a tanáraim, meg a családom is eléggé megszólták, hogy jajj ez Coopos iskola biztos nem jó... -.- :D pedig nekem nagyon tetszett.:))
Én két szakmát jelöltem meg. Elsőnek a kéttannyelvűt és utána a kereskedelem-marketinget. Nagyon remélem, hogy felvesznek az egyikbe.:D
A központin 69 pontom lett.
A jegyeim.. hát csak reménykedni tudok benne, hogy a tesit nem nézik, mert abból hármas kaptam..:/
Egyébként biológián, fizikán és kémián kivül minden ötös.
És neked?:)
Egyébként Molnár Vanessza. És téged hogy hivnak?:)
Köszönöm. Neked is:))
én mindenből 5-ös vagyok, (igazából a tesi nem nagyon számít ám) amúgy én is 4-es lettem volna, de megkaptam az 5-öst, mert kitartó voltam :)
a központim 76 pont lett :D csak ugye megfelezik
egyébként Fekete Renáta vagyok :)
te is az ÁFEOSZ-ba írtad a felvételit???
helyesen ÁFEOSZ-ban :DDDDD
látszik hogy a magyart rontottam el
wow.:D akkor gratulálok :D
nem, én nem ott irtam. ott akartam, de aztán még se :D
te kecskeméti vagy?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!