Mi történik, ha nem fizetem ki a felvételi eljárás díját?
"a semmiért nem szeretnék kifizetni ennyi (nem kevés) pénzt"
Nem azért fizetsz, hogy felvegyenek. Vagy azért, hogy beíratkozhass.
Azért fizetsz, hogy átnézzék a papírjaid, kiszámolják a pontjaid, elintézzék az egész jelentkezésed.
Nem tudom neked milyen lenne, ha pl különórákat adnál angolból, majd a végén közölné veled a tanuló, hogy nem fizet ki, mert nem sikerült a vizsgája.
Nem tudom mi a következménye, de parasztság, az tuti.
Én nem fizetném be az tuti.
Ha 1-2 ezer lenne akkor igen de 9k-t nem.
úgy döntöttem én is, hogy várok, hátha legközelebb lesz már rá pénzem..majd küldik a köv. felszólítást..aztán max az adóhivatal, ahol ugye majd kamatozik..de addig nem fizetek, amíg nem küldenek olyan papírt, hogy legközelebb az apeh hajtja be. addig nem foglalkozok vele.
abban meg igazad van, hogy a szolgáltatás minősége nem egyezik meg az árral. hozzá tenném hogy nekem nem sikerült a nyelvvizsga, ezért nem kaptam diplomát így nem tudtam jelentkezni mesterképzésre.. tehát az alap adataimon kívül nem is kellet nekik mivel foglalkozni. plusz szemétségnek tartom, hogy előre kell jelentkezni mesterképzésre is, holott lehet valakinek pl. nem sikerül leállamvizsgázni, ezt ő honnan fogja tudni előre? szerintem a mesterképzési felvételi eljárások során csak azoknak kelljen fizetni, akik a július 8.-i pótlásig elküldik a dokumentumaikat, mert azokkal kell sokat dolgozni, de azért mert én e-felvételibe beírtam a nevem meg a címem meg 3 iskolát az nekik nem meló, mert már eleve a rendszerbe kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!