Lehet így érettségizni és felvételizni?
Figyelt kérdés
Szóval két éve érettségiztem, és most szeretnék infóból is érettségizni közép szinten, 2 évvel ezelőtt szabadon választott tárgykén nem ezt választottam, de ezt is tanultam 4 évig. Van erre lehetőség,hogy infóból érettségizzek?
Valamint fősulin egy fsz szakra akarok jelentkezni. Ott a 2 legjobb érettségi-t nézik. Tehát most akkor hogy töltsem ki a jelentkezést, írjam be az érettségi eredményeit amit 2 éve csináltam utána pedig küldjem el az infó érettségi eredményét júniusba?
2011. jan. 20. 18:53
1/1 anonim válasza:
Jól mondod, mindkét felvetésre.
Van lehetőséged érettségizned, valamennyit kell majd fizetned. Rád is vonatkozik az érettségire való jelentkezés határideje.
A felvételihez is szerintem jól írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!