Miröl szól az andragógia? Maga az andragógia nehéz? Az ELTE nehéz iskola? Az ELTE-n kivül lehet még más suliban tanulni? (mert azért nekem az ELTE nehéz lenne)
Az andragógia tipikus büfészak, még az ELTÉ-n sem nehéz. Régen "művelődésszervező", "művelődésügyi menedzser", "személyügyi szervező", még régebben "népművelés" néven futott.
Bővebben itt: [link]
Ezzel a diplomával szinte nem lehet ma Magyarországon elhelyezkedni, a munkáltatók szemberöhögnek egy fősulis művszerves diplomával. Arra jó, hogy elmondhasd magadról: diplomás vagy, másra nem.
Ez is olyan, hogy meg kell tanulni mi az. Tőlünk megkérdezték, hogy tudjuk-e mit fogunk csinálni a szociálpedagógiával, mit csinál a szociálpedagógus... nem tudtuk pontosan... de megtanították, elmagyarázták miről szól. Az andragógia felnőttképzés... felnőttek nevelése, oktatása, képzése Szükség van rá, mert nem csak a gyerekek tanulnak, és a felnőtteket is máshogy kell oktatni. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitáz János Karán is van ilyen képzés Esztergomban... én erről tudok, mert oda jár ismerősöm. Azt mondják, hogy nem nehéz, a vizsgákra tanulni kell... de hol nem? :-)
Ajánlom még figyelmedbe ezt a linket, egész jól le van írva, hogy mi a lényege: [link]
a debreceni egyetemen a legjobb az andragógia képzés, nem csak szerintem :) ahova én a helyedbe nem mennék az a zskf, a kodolányi és az elte.
Nagyon sok rosszat hallani az eltének ennek a karáról és az ott folyó oktatásról, de erról megkérdezhetsz bárkit aki oda jár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!