Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi a ponthatár Corvinus-em...

Mennyi a ponthatár Corvinus-emberi erőforrásokon?

Figyelt kérdés
Felvin nincs fent, és telefonon se tudták megmondani, hogy mennyi volt legutóbb a ponthatár a Corvinuson (BCE-KTK) emberi erőforrásokon. (nappali, államilag finanszírozott ANA)
2011. jan. 16. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy eddig nagyon sokáig csak levelezőn indult el a dolog.
2011. jan. 16. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
A L - 310 levelezőn indult tavaly is és fizetős
2011. jan. 16. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

itt minden tavalyi ponthatár megvan.

2011. jan. 16. 13:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt a 310-es levelezőst én is láttam, de az nem segít sokat :). Úgy tűnik, idén végre lesz nappali is, legalábbis remélem! Azért jó lenne egy kiindulópont! :D

Köszi a válaszokat!

(sajnos azon a linken sincs fent ez a ponthatár! de azért köszi, így legalább könnyebben eligazodom a többi között :))

2011. jan. 16. 20:54
 5/6 anonim válasza:
nekem is ugyan ez a gondom. a felvi.hu szerint indul nappali költségtérítéses és államilag támogatott kurzus is. de szerintem a bgf-es humán erőforrások alapszak pontjaihoz képest biztosan több. ott 410, a fizetős meg 206. én oda megyek.
2011. febr. 10. 01:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Én is bgf-re fogok menni, ha felvesznek :)! Az lesz az első!

Remélem neked is sikerül! :)

2011. febr. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!