Tanítóképző főiskolára szeretnék jelentkezni. Pontosan milyen tantárgyakat kell ott tanulnom, és mennyi a ponthatár a felvételin?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 10:00
1/5 anonim válasza:
A ponthatárt sajnos nem tudom, de a tárgyak közül szinte mindent. Nekünk volt matematika, természetismeret (biológia, környezetismeret, fizika, kémia, földrajz), magyar, ének, testnevelés, technika, rajz, magyarul minden, amit tanítanod kell tanítóként (meg amit nem).
2/5 A kérdező kommentje:
Mennyire nehéz elvégezni? Nekem csak a Matematikával vannak gondjaim, mennyire veszik ott komolyan ezt, tudom hogy ez buta kérdés de mégis érdekelne?!
2011. jan. 15. 10:10
3/5 anonim válasza:
Szerintem Tanítóképzőtől és tanártól függ.
Nekem nem volt nehéz elvégezni, de a matekkal megszenvedtem, olyanokat tanultunk, amire egy tanítónak nem sok szüksége van (integrálás, deriválás). De én szerettem ott tanulni, és a munkámat is élvezem :)
4/5 anonim válasza:
az iskola holnapján megtalálod a hálótervet, hogy melyik félévbe milyen tárgyaid lennének, ponthatár meg felvi.hu...
5/5 anonim válasza:
Minden főiskolán megvannak a mumus tantárgyak és tanárok . Ennek ellenére azt mondom ,hogy hogy a büfé szaknál jóval nehezebb , de a műszaki szakokhoz képest ez piskóta . Benne vagyok onnan tudom . Igazából embere válogatja . pchiot is :D fogsz pl az alaptantárgyakon kívül amit tanítanál pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!