Jó pesti suli az Apáczai Csere János Gyakorlógimi?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 18:02
1/12 anonim válasza:
Az egy versenyistálló, és ha komoly értelmiségi pályára készülsz én mindenképpen javaslom. Márha be tudsz kerülni.
2/12 A kérdező kommentje:
Hát, remélem bejutottam :). Hamarosan kiderül :)
2009. jan. 31. 19:46
3/12 anonim válasza:
Én egy éve simán bejuthattam volna, de nem akartam oda menni. Versenyistálló. Legjobb barátom ott érettségizett elég jó pontokkal, de 4 év alatt maximum csak 2 órát tudott aludni éjszaka. Volt olyan, hogy nem aludt három napig, én ezt durvának érzem, elég kemény iskola, én inkább olyan iskolát választottam, ahol a szintet pont meg tudom ugrani, de egy kicsit dolgoznom kell rajta.
4/12 anonim válasza:
még régebben azt olvastam Magyarország 2.dik legerősebb sulija
5/12 anonim válasza:
Én oda járok már lassan két éve, és csak jót tudok róla mondani! A tanárok kiválóak, jól leadják az anyagot...és igen, ha jó helyen szeretnél továbbtanulni, mindenféleképpen ajánlom!!! Amúgy hetedikre vagy kilencedikre jelentekezel?
6/12 A kérdező kommentje:
hetedikre jelentkeznék... :)
2009. febr. 7. 16:52
7/12 anonim válasza:
szerintem nagyon jó.én ugyan "csak" a vépégébe járok (most érettségizem) ami szintén elit,de nálam mindig az apáczai volt az első
9/12 anonim válasza:
Erős iskola de szoktak lenni kételyek vele szemben, elsősorban az hogy csak a száraz anyagot adják le, tömör információkat, de a dolgok logikájára nem világítanak rá, ennek ellenére csak ajánlani tudom mindenkinek az egyetem miatt.
10/12 anonim válasza:
Nem értek egyet. Én ide járok, most vagyok 11.-es. Nem kell egész nap tanulni. Igaz, hogy nem vagyok kitűnő, de a négyes szintet napi 1 óra tanulással tartom. Akit bővebben érdekel jöjjön el az okt. 13.-14.-i nyílt napra. Nem fogtok csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!