Milyen a NYME andragógia szak Szombathelyen? Illetve maga az egyetem ott?
Aki más szakra jár, annak is érdekel a véleménye, tapasztalata.
Leginkább hogy jó-e itt ez a képzés, de ne tartsatok magatokban semmilyen infót, hallgatói élet, a város, stb, mind érdekelne. :) Helyileg ez a város tűnik a legszimpibbnek, de a színvonalról nem sokat tudok.
a színvonal változó, a bölcsész szakok elég jók, a gazdaságiak szörnyűek, szervezetlenek, a tesi is
jó, a többit nem tudom
idén végeztem itt, első alkalom, mikor állást kerestem: "és hol végzett? -Nyme Szhely -jaaa az az egyetemnek nevezett valami"
a várossal nincs baj, a koli közel van, bármelyikbe is mész, az egyetem épületében található egy kocsma/disco/pizzéria meg büfé és menza is. ezenkívül ha az elektromos zenét, mozit, színházat kedveled, akkor találsz programokat. Évente kb egyszer megesik h vmi helyi/kisebb rockzenekar is fellép az egyetemen.
ha Pécs és Szombathely között filózol és számít a színvonal, akkor Pécset válaszd mképpen.
Köszi neked is utolsó, hasznosat írtál! :)
A szak változott, de maradt Szombathely..
Hát majd meglátjuk, remélem jó lesz ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!