Kb milyen átlaggal és hány felvételi (matek, magyar) ponttal lehet bejutni a Leőwey Klára Gimibe Pécsen? Vagy a Babitsba?
Figyelt kérdés
felvételi lapon a Leöwey és a Babits általános tantervűjét angol csoportot jeöltem 2. nyelvnek a spanyolt. fél évkor nagy valószínűséggel meglesz a kitűnő, de mégis felvételin kb mennyi pont kell? ha egyikbe sem vesznek fel akkor még midneig itt van egy közelebbi gimi, de az sajnos elég sz@r, azt csak végszükségnek jelöltem meg.2011. jan. 10. 19:52
1/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyi ponttal, de ha kitűnő vagy, meglepődnék, ha ne vennének fel. Azzal régebben is be lehetett jutni, pedig emlékeim szerint, akkor magasabb volt a követelmény. babitsba tuti.
2/8 anonim válasza:
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy most melyik általánosba jársz? Azért kérdezem mert van színvonalbeli különbség suli és-suli között is.
3/8 anonim válasza:
Mitől félsz ha kitűnő vagy?ráadásul általánosra
4/8 anonim válasza:
Melyik az a "közelebbi" gimi ami elég szar? Érdekelne.
5/8 A kérdező kommentje:
balatonboglárra járok és nem egy csúcs iskola... messze nem, de amit tudok kihook magamból. a közelebbi gimi a fonyódi mátyáskirálygimi de az elég szär.
2011. jan. 12. 21:21
6/8 anonim válasza:
Elég nehéz lesz megcéloznod a Babits gimit, pláne ha nem vagy pécsi és relatíve nem erős suliból jössz. A lányom most 8.osztályos és jár oda előkészítőre. Az, hogy tömeg van az előkészítőn is csak egy enyhe kifejezés! Többszörös a túljelentkezés. Legalábbis ez a tapasztalatom. Az osztályából több gyerkőc akar oda menni. A Leőweybe kevesebben. Megpróbálhatod persze ha ez a célod. De talán a másik említett gimibe idén könnyebb bekerülni.
7/8 anonim válasza:
balatonalmádi két tannyelvűre nem gondoltál? igen jó a híre.
8/8 anonim válasza:
Ha kitűnő vagy az 1 rohadt nagy előny volt, egészen eddig.
Most már az erősebb sulikból jövők érdekében, akik nem feltétlenül tudnak összehozni kitűnőt, bevezették általános tagozatra a szóbeli felvételit. Eddig, ha valakinek egy gyengébb vidéki suliból jobb volt az átlaga, simán felvették, holott ez nem tükrözte a tudását.
Én a Leőweyt ajánlom, írsz egy 65-70 pontos felvételit és bent vagy.
Szóbelihez sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!