Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bsc diploma után is államilag...

Bsc diploma után is államilag támogatott egy szakma elvégzése?

Figyelt kérdés
vagy ez csak azokra vonatkozik, akik frissen kerülnek ki a középiskolából?azt úgy nem lehet, hogy egyszerűen csak nem mondom meg, hogy én már jártam egyetemre :D?
2011. jan. 6. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:
ha megmondod ha nem mindenképpen benne vagy a rendszerben :D
2011. jan. 6. 11:21
 2/3 anonim válasza:
76%
Állam bácsi az első diplomáig biztosítja a támogatást. Ha még akarsz tovább tanulni, az utolsó lépések egyikét hagyd ki a jelenlegi tanulmányaidban (pl. ne államvizsgázz le vagy ne adj be szakdolgozatot). Aztán felvételizel máshová, jársz továbbra is államira és valamikor befejezed azt is, amit abbahagytál emiatt. Kicsit macerás meg így majd lesz egy-két kritikus féléved, de szerintem megéri.
2011. jan. 6. 11:42
 3/3 A kérdező kommentje:
inkább nem kockáztatok akkor. plusz amikor ezek szeptemberben kezdődnek, idén nekem még nem lesz diplomám, mert az államvizsga novemberben van, szóval, lehet hogy 1 tanévet ki lehetne így bulizni ingyen...mindenesetre köszi.
2011. jan. 7. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!