ELTE-TÁTK Nemzetközi Tanulmányok szakról vélemények, tapasztalatok?
A nemzetközi tanulmányok szak tipikusan az, hogy sem a tanárok, sem a hallgatók nem tudják, pontosan mit is lehet majd vele kezdeni.
Persze, lehet menni külképviseletre, külügyminisztériumba diplomatának, ha vannak megfelelő kapcsolataid meg három felsőfokúd, ha nincs, akkor passz...
Nekem van ismerősöm, ő se tudja mi lesz belőle, még egy éve van. Szabadideje meg annyi volt, hogy másodévben jelentkezett párhuzamos képzésre, pénzügy-számvitelre a Corvinusra, mert nem tudott magával mit kezdeni.
Én nem akarlak lebeszélni, az ember úgyis maga dönt, de csak azért, mert jól hangzik a neve, meg érdekesnek tűnik a tanrendje, nem biztos, hogy célszerű ezt választani. Gondold meg!
Corvinus sajnos csupán egy álom számomra :) 441 pontot az ELTE-re képes vagyok összeszedni, de 461-et már nem...
A Nemzetközi Tanulmányok szak igazság szerint érdekesebbnek tűnik (bár ugye főként az a cél h megéljek, ha már nm az álmomat választom...:)) de most hogy így átnéztem a mintatanterveket a Nemzetközi igazgatás is jól hangzik. Elhelyezkedési lehetőség gondolom több, hiszen kézzel foghatóbb ismereteket ad. PPKE-t amúgy is néztem! köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!