Milyen a Miskolci Egyetemen a közösség, meg úgy eleve a diákélet?
Figyelt kérdés
Eddig a ZMNE-re jártam, ott eléggé le voltunk korlátozva. Nyilván a miskolci egy "civil" egyetem, szabadabb a légkör, csak mégis kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.2010. dec. 23. 13:23
1/6 anonim válasza:
Szia!
Miskolcon járok egyetemre, és nagyon szeretem. A közösség az egyik legjobb dolog az egészben. :D Rengetegen program van, sportnap, kari napok, szakestek, MEN, Rocktoberfest, stb... Ezek a programok nagyon jól összehozzák az embereket, így ha a tanulásban van egy kis probléma van kihez fordulni. A mi tankörünkben nagyon jó a közösségi élet, nem cserélném el semmire. :)
2/6 anonim válasza:
Szia. Tesóm is Miskolcra jár. Ő imádja, úgyhogy csak ajánlani tudom neked :)
3/6 anonim válasza:
Én az idén kezdtem el oda járni, imádom :) Csak ajánlani tudom!
5/6 anonim válasza:
nem tudom,fogja-e még ezt valaki olvasni..de te milyen szakra jártok a ME-en? és GTT-gazdálkodási és menedzsmentre fogok szept-től.. esetleg tudna nekem valaki segíteni?:$
6/6 anonim válasza:
Én Miskolcra járok, igaz, hogy gépész vagyok, de gazdászokkal laktam együtt, szal dobj egy privit, ha kellek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!